Vantaan luontokoulu
Opi luonnosta luonnossa

Vantaan luontokoulu – Tilavuokraus

Vantaan Luontokoulun salia vuokrataan harkinnanvaraisesti pienten ryhmien tilaisuuksiin. Vuokraus on mahdollista niinä ajankohtina, joina se ei ole esteenä luontokoulun opetustoiminnalle.

Saatavilla: Arkipäivisin tilan vuokraus onnistuu varmimmin luontokoulun toimistopäivänä maanantaisin, muina viikonpäivinä parhaiten tammikuun alusta tammikuun puoleenväliin, maaliskuun alusta huhtikuun toiselle viikolle, kesäkuussa ja elokuussa sekä joulukuussa.  Lisäksi yksittäisiä löytyy aina muutamia, varsinkin loka-marraskuussa, kysy lisää!  Viikonloppuina on vuokraus useimmiten mahdollinen, paitsi toukokuun alku. Toukokuun viimeinen viikonloppu on vuokrattavissa.

Tilat: 20-30 henkilölle. Käytössä on sali, jossa on takkana toimiva vanha pystyuuni. Keittiö, eteinen ja nuotiopaikka talon vieressä.  Talossa on yksi sisävessa.

Tarvikkeet: Astiat noin 30 hengelle sekä tarjoilu- ja ruoanvalmistusastioita. Lisäksi löytyy muoviastioita nuotioruokailuun 30 hengelle. Tilassa on langaton verkko. Dataprojektori ja valkokangas ovat tarvittaessa lainattavissa.

Siivous: Tilavuokraus ei sisällä siivousta, vaan vuokraaja siivoaa itse tai tilaa luontokoulun hyväksymän siivousyrityksen.

Meillä pidettyjä juhlia ja tilaisuuksia:

  • Päiväkotien koulutuspäivät
  • Koulujen ja päiväkotien joulujuhlat
  • Partiolaisten ja lasten urheiluseurojen tapahtumat
  • Syntymäpäivät
  • Rippijuhlat
  • Ylioppilasjuhlat
  • Valmistujaiset

Hinnasto

Vuorokausivuokra 190 euroa
Päivävuokra 120 euroa
Tuntivuokra 25 euroa.

Viikonloppuisin lyhin vuokrausaika on vuorokausi. Vuokraaja vastaa tilojen valvonnasta, kiinteistöstä ja kalusteista vuokrauksen ajan.

Vantaalaiset järjestöt, koulut ja päiväkodit

Vantaalaisten koulujen ja päiväkotien lastentapahtumiin sekä lasten- ja nuortentoimintaa Vantaalla tekeville järjestöille voidaan myöntää anomuksesta alennus. Tällöin vuokrauksen hinta on 80 euroa.

Alennusta haetaan vuokraushakemuksessa. Alennus on aina harkinnanvarainen.

Scroll to Top