Vantaan luontokoulu
Opi luonnosta luonnossa

Vantaan luontokoulu – Tilavuokraus

Vantaan Luontokoulun salia vuokrataan harkinnanvaraisesti pienten ryhmien tilaisuuksiin. Vuokraus on pienimuotoista ja  mahdollista vain niinä ajankohtina, joina se ei haittaa luontokoulun opetus- tai kurssitoimintaa. 

Milloin tila on vuokrattavissa: Arkipäivisin tilan vuokraus onnistuu useimmin luontokoulun toimistopäivinä maanantaisin, muina viikonpäivinä parhaiten tammikuun alusta tammikuun puoleenväliin, maaliskuun alusta huhtikuun puoliväliin, kesäkuussa ja elokuussa sekä joulukuussa.  Lisäksi yksittäisiä päiviä löytyy muutamia, lähinnä loka-marraskuussa.  Viikonloppuina vuokraus on useimmiten mahdollinen, paitsi toukokuussa ja syyskuussa. Toukokuun viimeinen viikonloppu on kuitenkin vuokrattavissa. Luontokoulun loma-aikana kesällä tila ei ole vuokrattavissa.

Tilat: 20-30 henkilölle. Käytössä on sali, entinen luokkahuone, jossa on takkana toimiva vanha pystyuuni. Keittiö ja eteinen, nuotiopaikka talon vieressä.  Keittiö vastaa normaalia kotikeittiötä ja on yhteinen luontokoulun työntekijöiden kanssa. Talossa on yksi pieni sisävessa.

Tarvikkeet: Astiat noin 30 hengelle sekä tarjoilu- ja ruoanvalmistusastioita. Tilassa on langaton verkko. Dataprojektori ja valkokangas ovat harkinnanvaraisesti lainattavissa.

Siivous: Tilavuokraus ei sisällä siivousta, vaan vuokraaja siivoaa itse tai tilaa luontokoulun hyväksymän siivousyrityksen.

Esteettömyys: Luontokoulun yli satavuotias rakennus ei ole esteetön. Sisääntuloon on mahdollista saada luiskat pyörätuolia varten, mutta oviaukoissa sisääntulossa ja huoneiden välillä on kynnyksiä. WC-tila on pieni ja oviaukko on kapea, joten pyörätuoli ei mahdu vessaan. Sali, eteinen ja keittiö ovat melko tilavia ja niissä mahtuu kulkemaan myös pyörätuolilla tai muilla apuvälineillä. Sisätiloissa ei ole portaita.

 

Hinnasto

Vuorokausivuokra 200 euroa.
Päivävuokra 130 euroa.
Tuntivuokra 25 euroa.

Varausmaksu vuorokausi- ja päivävuokrauksissa on puolet vuokrauksen hinnasta.

Viikonloppuisin lyhin vuokrausaika on vuorokausi. Vuokraaja vastaa tilojen valvonnasta, kiinteistöstä ja kalusteista vuokrauksen ajan.

 

Scroll to Top