Vihreä lippu-ohjelma

Vantaan Luontokoulu toimii Vihreä lippu -ohjelman alueellisena edistäjänä tarjoten koulutusta kiinnostuneille ja tukea ohjelmaan osallistuville. Järjestämme myös yhteisyössä muiden pääkaupunkiseudun edistäjien kanssa vertaistapaamisia ohjelmaan osallistuville kouluille ja päiväkodeille. Kysy meiltä lisää Vihreästä lipusta!

Vihreä lippu on päiväkotien, koulujen ja oppilaitosten kestävän kehityksen ohjelma. Ohjelmassa yhdistyvät ympäristökuormituksen vähentäminen, kestävän kehityksen kasvatus ja lasten ja nuorten osallisuus. Ohjelma soveltuu yhtä hyvin pienille kuin suurille yksiköille, päiväkodeille kuin ammatillisille oppilaitoksille, vasta-alkajille kuin konkareillekin.

Vihreä lippu on osa kansainvälistä Eco-Schools -ohjelmaa. YK:n ympäristöohjelma UNEP suosittelee Vihreää lippua. Suomessa Vihreä lippu -ohjelmaa ylläpitää FEE Suomi (ent. nimi Suomen ympäristökasvatuksen seura).

Tulossa syksyllä 2021

Vertaistukea ja virkistystä – Vihreä lippu -kokemustenvaihto

Aika: ti 12.10. klo 15-18

Paikka: Suomen luontokeskus Haltia
Kohderyhmä: Vihreä lippu -osallistujat

Tervetuloa perinteiseen syksyn Vihreä lippu -tapaamiseen! Tapaamisessa on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden ohjelmaan osallistuvien kanssa, saada vastauksia mieltä askarruttaviin Vihreä lippu -kysymyksiin sekä vinkkejä innostavaan toimintaan. Tilaisuuden aikana tutustumme myös Haltian Lataa aivosi luonnossa -näyttelyyn.
Tapahtuma järjestetään pääkaupunkiseudun Vihreä lippu -edistäjien yhteistyönä. Toimimme terveysturvallisesti ajantasaisia koronaepidemiaohjeita noudattaen.

Ilmoittautuminen: Suomen luontokeskus Haltiaan https://haltia.com/luontokoulu/koulutukset-kasvattajille/