Vantaan luontokoulu
Luontokoulussa opitaan luonnosta luonnossa
Vanda naturskola
I naturskolan lär man sig om naturen i naturen

Luontoleikit ja liikunta -kurssi ti 18.4.2023 klo 13-15 (Länsi-Vantaa Pähkinärinne) tai to 20.4.2023 klo 13-15 (Itä-Vantaa Havukoski)

Kohderyhmä: varhaiskasvattajat, alkuopetuksen opettajat, kerho-ohjaajat ja muut lasten kanssa työskentelevät
Ilmoittautuminen: Osuman kautta (vantaan kaupungin työntekijät) tai toimisto@vantaanluontokoulu.fi (muut kuin vantaalaiset). Koulutukset ovat sisällöltään samanlaisia, ilmoittaudu jompaankumpaan.

Leikillä on monta merkitystä. Sen avulla voi purkaa energiaa, se voi rauhoittaa, ryhmäyttää tai vaikkapa opettaa vaikean asian. Luonnossa leikitään koko keholla ja kaikin aistein, mikä harjaannuttaa motorisia taitoja, lisää oman kehon tuntemusta ja motivoitumista liikkumiseen. Kurssilla perehdytään vanhoihin ja uusiin luontoleikkeihin ja liikuntaharjoituksiin itse leikkimällä ja tekemällä, jolloin ne jäävät parhaiten mieleen ja ovat käytettävissä kurssin jälkeen omassa työssä. Ohjaajina Heidi Tattinen ja Jani Heinonen Vantaan liikkuvasta päiväkodista sekä Katja Lembidakis Vantaan luotokoulusta. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Vantaan liikkuvan päiväkodin kanssa. Osallistuminen on maksutonta.

Scroll to Top