Opi lisää luonnosta

Kohderyhmä: varhaiskasvattajat, ekotukihenkilöt, keke-vastaavat,
Paikka: Teams-verkkokoulutus

Ilmoittaudu tästä tai sähköpostitse

Tunteiden tunnistaminen ja käsittely auttaa oppijoita käsittelemään tiedollisesti monimutkaisia ilmiöitä. Kestävän kehityksen kysymykset sekä ympäristöön ja ilmastoon liittyvät uutiset synnyttävät lapsissa erilaisia tunteita, joiden käsittelemiseen on tärkeää löytää välineitä. Tässä koulutuksessa perehdytään Mieli ry:n, Toivoa ja toimintaa- hankkeen sekä Planin ja OPH:n globaalikasvatushankkeen ( Agenda 2030) julkaisemien aineistojen avulla siihen, miten ympäristöasioiden nostattamia tunteita olisi hyvä käsitellä pienten lasten kanssa. Kouluttajana toimii luokanopettaja Johanna Hägg, joka on myös Mieli ry:n ohjaaja ja ympäristökasvattaja. Koulutus on maksuton, haluttaessa oma kahvikuppi mukaan.