Luontokoulussa opitaan luonnosta luonnossa
Vanda naturskola
I naturskolan lär man sig om naturen i naturen

Talven yksittäiset luontokoulupäivät alakoululaisille ja eskareille ovat täynnä

Ilmoittautuminen on päättynyt, kaikki ajat on varattu!

Talvisen luontokoulupäivän aikana selvitetään erilaisia talveen liittyviä arvoituksia ja mietitään eliöiden selviytymistä kylmässä ja lumessa. Retken aikana tutkitaan, kokeillaan, leikitään ja nautitaan talviluonnosta. Talviretket on suunnattu esikoululaisille ja 1.-5.-luokkien oppilaille ja ne pidetään oman koulun tai päiväkodin lähiympäristössä. Retken kesto on 1,5-2 tuntia. Koska talvinen sää voi olla kylmä, retkellä ei pidetä evästaukoa, vaan oppilaat voivat ruokailla omalla koululla ennen tai jälkeen retken. Talviretkiä järjestetään viikoilla 3-9.

Ilmoittautuminen talven luontokoulupäivään tapahtuu tämän lomakkeen kautta. Täytä ryhmäsi tiedot, niin luontokoulupäivän ohjaaja ottaa sinuun yhteyttä sopivan ajankohdan sopimiseksi. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.