Vuokraushakemus

Vantaan Luontokoulu Vuokraushakemus

Vantaan Luontokoulua vuokrataan harkinnanvaraisesti pienten ryhmien tilaisuuksiin. Vanhan kyläkoulun tunnelmasta voi nauttia 20-30 henkeä kerrallaan. Käytössä on sali, keittiö, eteinen ja nuotiopaikka talon vieressä. Talossa on yksi sisävessa. Salissa on takkana toimiva vanha pystyuuni.

Vuokraaja:

Osoite:

Puhelin:

Sähköposti:

Hakemamme vuokrauksen ajankohta:

Tilaisuuteen osallistujien lukumäärä, ikä, mahdollisen luokan luokka-aste:

Tilaisuutta valvovien aikuisten määrä:

Vuokrauksen tarkoitus:

Vastuuhenkilö:

Vastuuhenkilö vastaa kiinteistöstä vuokrauksen ajan ja maksaa vuokrauksen aikana tapahtuneet vahingot henkilökohtaisesti. Vastuuhenkilön kannattaa varmistaa vakuutukset mahdollisen taustayhteisönsä, kuten koulun tai päiväkodin kanssa. Vuokraaja on vastuussa myös tahallisen vahingonteon sattuessa.

Siivous (valitse yksi seuraavista):

a)      Luontokoulun siivouksesta vastaavat vuokralaisista seuraavat henkilöt:

b)      Tilaan siivouksen siivousyritykseltä ja sovin kustannukset suoraan yrityksen kanssa. Yrityksen yhteystiedot annetaan luontokoululle.

c)      Sovin siivousyrityksen palkkaamisesta luontokouluopettajan kanssa ja maksan siivouksesta aiheutuvat kustannukset luontokoulun laskun yhteydessä.

Vuokrauksen hinta (valitse toinen kohta):

a) Maksan normaalihinnan 190 € vuorokausi/viikonlopun päivä tai ilta tai 120 € arkipäivä tai arkipäivän ilta.

b) Anon vantaalaisen päiväkodin, koulun tai lasten- ja nuorisojärjestön alennettua hintaa 80 €. Alennuksen myöntäminen on aina harkinnanvaraista.

Luontokoululla on oikeus vaatia 200 € takuutalletus ennen vuokrausta.

Luontokoulu yhtenä tavoitteena on edistää kestävää kehitystä ja toimia niin, että ympäristö kuormittuisi mahdollisimman vähän. Esimerkiksi jätteitä tuotetaan mahdollisimman vähän ja syntyvät jätteet lajitellaan, kertakäyttöastioita ei käytetä ja lämmön ja veden kulutus pyritään minimoimaan.

Miten vuokrauksessa huomioidaan luontokoulun kestävän kehityksen mukaiset tavoitteet:

Tulostettava versio