Tervetuloa Veera Vesiperhosen maailmaan

 Puroa tutkimassa

Veeran vesiretki on 5-6-vuotiaille sekä alkuopetuksen luokille tarkoitettu lainattava opetusmateriaali.  Materiaali on laadittu niin, että varhaiskasvattajat ja opettajat voivat sen avulla ohjata itse retken puron tai lammikon äärelle. 


Veeran vesiretkellä tutustutaan purossa elävän Veera Vesiperhosen elinympäristöön ja elintapoihin. Paketin tehtävät ovat toiminnallisia ja innostavia, ja se sisältää kaikki tarvittavat tutkimusvälineet. Veeran hahmon avulla tutkitaan mm. veden kiertokulkua, mitä otuksia vedessä asuu ja mistä nämä saavat ravintonsa. Mukana on tietysti myös Veera itse, joka tutkii yhdessä lasten kanssa. Materiaali on ensisijaisesti tarkoitettu virtaavien vesien tutkimuksiin, mutta sitä voi soveltaa myös lammen tai lammikon tutkimiseen.

Veeran lainaaminen 

Veeroja on kaksi. Veera 1 asuu sivistystoimessa Tikkurilassa Asematie 6:ssa Noora Ilolan huoneessa, ja lähtee ja palaa myös sisäisessä postissa. Veeran sisko Veera 2 asuu Vantaan luontokoululla Sotungissa , Sotungintie 25a, ja on joko noudettavissa luontokoululta tai kuljetettavissa sisäisellä postilla. Jos Veera on vapaana haluamanasi ajankohtana, niin laita Veera Vesiperhoselle sähköposti noora.ilola (a) vantaa.fi (Veera 1), tai toimisto(a)vantaanluontokoulu.fi, 09-8753057 (Veera 2), niin varaamme Veeran sinulle.

Lainausaika on 1-2 viikkoa.

Veeran kanssa laatikossa on ohjaajan materiaali, tutkimusvälineet, välineet leikkeihin ja retkipäiväkirja. Laatikon mitat ovat noin 40 x 35 x 60 cm ja se painaa noin neljä kiloa.

 

Annamme mielellämme lisätietoja!

 

Internexus